Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μαγειρεύετε χωρίς προηγουμένως να το αποψύξετε. Φούρνος: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα πυρίμαχο σκεύος στο κέντρο του φούρνου. Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά. Τηγάνι: Τηγανίζετε σε λίγο λάδι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Ανακατεύετε συχνά. Φούρνος μικροκυμάτων (700W): τοποθετήστε σε ένα μπολ χωρίς καπάκι. Ψήνετε για 2 λεπτά για κάθε 5 κεφτεδάκια. Ανακατέψτε στα μισά του χρόνου.
Πλεονεκτήματα
Κεφτεδάκια με νόστιμη γεύση κρέατος. Καρυκεύσαμε το μοσχαρίσιο και το χοιρινό κρέας ελαφρά, με λίγα μόνο συστατικά, που κάθε ένα από αυτά ενισχύει τη γεύση του κρέατος ακόμη περισσότερο.Παρασκευάζονται εύκολα από την κατάψυξη σε λίγα λεπτά, στον φούρνο ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
Μοιράζεται εύκολα σε μερίδες. Μαγειρέψτε την ποσότητα που χρειάζεστε και αφήστε το υπόλοιπο στην κατάψυξη.Το ίδιο νόστιμα ζεστά και κρύα, όπως για παράδειγμα, κομμένα στη μέση μέσα σε ένα σάντουιτς.