Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μαγειρεύετε χωρίς προηγουμένως να το αποψύξετε. Φούρνος: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε ένα πυρίμαχο σκεύος στο κέντρο του φούρνου. Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά. Τηγάνι: Τηγανίζετε σε λίγο λάδι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Ανακατεύετε συχνά. Φούρνος μικροκυμάτων (700W): τοποθετήστε σε ένα μπολ χωρίς καπάκι. Ψήνετε για 2 λεπτά για κάθε 5 κεφτεδάκια. Ανακατέψτε στα μισά του χρόνου.
Πλεονεκτήματα
Κεφτεδάκια κοτόπουλου με νόστιμη γεύση κοτόπουλου. Καρυκεύσαμε το κοτόπουλο ελαφρά, με λίγα μόνο συστατικά, ώστε να ξεχωρίζει η φυσική του γεύση.Τρώγοντας λευκό κρέας αντί για κόκκινο μειώνετε το οικολογικό σας αποτύπωμα.
Παρασκευάζονται εύκολα από την κατάψυξη σε λίγα λεπτά, στον φούρνο ή στον φούρνο μικροκυμάτων.Μοιράζεται εύκολα σε μερίδες. Μαγειρέψτε την ποσότητα που χρειάζεστε και αφήστε το υπόλοιπο στην κατάψυξη.
Το ίδιο νόστιμα ζεστά και κρύα, όπως για παράδειγμα, κομμένα στη μέση μέσα σε ένα σάντουιτς.