Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
UNDVIKA, συσκευή παρακολούθησης μωρού, 804.667.40

UNDVIKA συσκευή παρακολούθησης μωρού

804.667.40

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 14 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 10 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.25 kg
Μεικτό βάρος: 0.47 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.7 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό πολυανθρακικό/ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η συσκευή παρακολούθησης μωρού δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως ιατρική συσκευή, ούτε θα πρέπει να αντικαταστήσει την άμεση επίβλεψη του παιδιού σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα από υπεύθυνο ενήλικο. Για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Η ακτινοβολία από τη μονάδα του μωρού είναι πολύ χαμηλή και η μονάδα του μωρού δεν εκπέμπει συνεχώς όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Η απόσταση μεταξύ των μονάδων μπορεί να είναι μέχρι και 300 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Εμπόδια/δομικά στοιχεία μπορούν να επηρεάσουν την ασύρματη εμβέλεια και την επικοινωνία. Πάντα να ελέγχετε τη λειτουργικότητα πριν χρησιμοποιήσετε την ενδοεπικοινωνία. Οι μπαταρίες πωλούνται χωριστά. Χρειάζονται 6 τεμ. επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τύπου AAA/HR03 NiMH. Περιέχει: 1 μονάδα μωρού (ύψος 3 cm, διάμ. 8 cm, μήκος καλωδίου 2 m) και 1 μονάδα γονέα (ύψος 3 cm, διάμ. 8 cm).
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
A Karlsson/K Ivarsson
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Η ΙΚΕΑ έχει απαγορεύσει τη χρήση BPA (δισφαινόλης Α) σε πλαστικά προϊόντα στην παιδική σειρά (0-7 ετών) και σε όλα τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Η IKEA έχει διακόψει την BPA ήδη από το 2006. Η ΙΚΕΑ έχει αυστηρές απαιτήσεις για τη χρήση των φθαλικών ενώσεων σε όλα τα προϊόντα και τις έχει απαγορεύσει εξ ολοκλήρου σε προϊόντα για παιδιά και προϊόντα επαφής με τρόφιμα.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Δείτε περισσότερα
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi