Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MALA, ποδιά με μακριά μανίκια, 304.853.50

MALA ποδιά με μακριά μανίκια

304.853.50

€ 3,99
15 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 60 cm
Πλάτος: 106 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 30 cm
Πλάτος: 30 cm
Ύψος: 1 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.10 kg
Μεικτό βάρος: 0.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.9 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
80/20% PEVA τρέσα:
100 % πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Όταν υπάρχει έκρηξη δημιουργικότητας στον μικρό καλλιτέχνη, οι μπογιές μπορούν εύκολα να καταλήξουν παντού. Αυτή η ελαφριά, αδιάβροχη ποδιά με τα μακριά μανίκια, προστατεύει τα ρούχα, μπαίνει και βγαίνει εύκολα και πλένεται.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Η σειρά MÅLA έχει όλα όσα χρειάζεστε ώστε να είστε δημιουργικοί με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου: μαρκαδόρους, κηρομπογιές, μολύβια, νερομπογιές και πινέλα.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
PEVA: Ένα πλαστικό υλικό χωρίς χλωρίνη, εναλλακτικό στο PVC.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το κλείσιμο με βέλκρο βοηθά στο να φοριέται και να αφαιρείται εύκολα.Η δημιουργικότητα μάς κάνει να ηρεμούμε και να συγκεντρωνόμαστε - και είναι ένα πολύ ωραίο αίσθημα μετά από μία μέρα σχολείου και δραστηριοτήτων.
Μαζί με το χαρτί, τα βιβλία ζωγραφικής και άλλα εργαλεία χρωματίσματος από τη σειρά MÅLA, είναι το ιδανικό δώρο που εγγυάται ότι θα ενεργοποιήσει την επιθυμία του μικρού καλλιτέχνη για δημιουργία.Φυσικά, όλα τα προϊόντα της σειράς MÅLA είναι μη τοξικά, γιατί η επόμενη γενιά δημιουργικών και ανήσυχων πνευμάτων μας νοιάζει, όσο και εσάς.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern