Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

FINSMAKARE φούρνος με αερόθερμο, λειτουργία πυρόλυσης/ατμού

504.117.30

€ 799,00
3995 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα
Επιλέξτε κατάστημα
 • Επιλέξτε κατάστημα
 • IKEA Αεροδρόμιο
  (2 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλονίκη
  (1 τεμάχια)
 • IKEA Κηφισός
  (2 τεμάχια)
 • IKEA Θεσσαλία
  (2 τεμάχια)
 • IKEA Ιωάννινα
  (2 τεμάχια)
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 59.4 cm
Βάθος: 56.7 cm
Ύψος: 58.9 cm
Μήκος καλωδίου: 1.5 m
Βάρος: 36.00 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 67 cm
Πλάτος: 66 cm
Ύψος: 64 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 37.97 kg
Μεικτό βάρος: 40.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 278.7 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Όγκος χρήσης: 72 λίτρα. Τάση: 220-240V. Ελάχιστη ασφάλεια τάσης που απαιτείται: 16A. Περιλαμβάνονται 2 συρμάτινα ράφια. Περιλαμβάνεται 1 ρηχό ταψί. Περιλαμβάνεται 1 βαθύ ταψί. Περιλαμβάνεται ενσωματωμένο θερμόμετρο για το κρέας. Περιλαμβάνονται 2 πλήρως επεκτεινόμενοι τηλεσκοπικοί μηχανισμοί. Δεν περιλαμβάνεται βύσμα. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Όταν συνδυάσετε ατμό και θερμό αέρα έχετε τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας και θερμότητας, τα οποία διατηρούν το φαγητό μαλακό και ζουμερό στο εσωτερικό, τραγανό και ροδισμένο στο εξωτερικό.
Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού, σας διευκολύνει να καθαρίσετε το φούρνο, καθώς τα λίπη και τα υπολείμματα φαγητού μετατρέπονται σε στάχτη που καθαρίζεται εύκολα.H λειτουργία εξαναγκασμένου αέρα διαχέει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα, ώστε να μπορείτε να ψήσετε πολλά διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα χωρίς να αναμειγνύονται οι γεύσεις.
Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο θερμόμετρο κρέατος με αισθητήρα θερμοκρασίας θα ψήσετε τέλεια οποιοδήποτε είδος κρέατος, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία μαγειρέματος.Τα προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος σάς διευκολύνουν να επιλέξετε τις σωστές ρυθμίσεις για διαφορετικές συνταγές και φαγητά.
Στη μνήμη του φούρνου μπορεί να αποθηκεύσετε και να ενημερώσετε τις αγαπημένες σας συνταγές, σε συνδυασμό με τους χρόνους και τις θερμοκρασίες μαγειρέματος για το καθένα.Οι μεγάλες διαστάσεις του εσωτερικού και τα 5 επίπεδα μαγειρέματος διασφαλίζουν ότι θα έχετε αρκετό χώρο για το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε.
Η άνω και κάτω αντίσταση είναι ιδανική για να ψήνετε φαγητά με τραγανή κρούστα και για αργό μαγείρεμα στη γάστρα.Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την ιδανική λειτουργία γκριλ για να ψήσετε λεπτές φέτες κρέατος και λαχανικά ή για να ροδίσετε ογκρατέν και μπριζόλες.
Το γκριλ με ανεμιστήρα σας επιτρέπει να ψήνετε στην σχάρα, να ροδίζετε και να μαγειρεύετε μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού και κρέατος.Η ειδική λειτουργία ζαχαροπλαστικής θα σας βοηθήσει να πετύχετε την τέλεια κρούστα για τα μπισκότα και τις πίτες σας.
Η λειτουργία ψησίματος ψωμιού και πίτσας δίνει στο φαγητό σας πιο έντονο ρόδισμα στην επιφάνεια και πιο τραγανή βάση.Η λειτουργία για γρήγορη απόψυξη επιτρέπει την απόψυξη του φαγητού επτά φορές πιο γρήγορα από την κανονική απόψυξη.
Με τη λειτουργία ζεστάματος μπορείτε να διατηρείτε το φαγητό ζεστό, χωρίς το φόβο να ψηθεί περισσότερο απ'όσο πρέπει ή να καεί.Η λειτουργία γρήγορης προθέρμανσης ζεσταίνει γρήγορα το φούρνο σας.
Μία θερμομονωτική πόρτα με τετραπλό γυαλί και κλείδωμα ααφαλείας για τα παιδιά, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κουζίνα.Εύκολη εγκατάσταση σε ένα βολικό ύψος εργασίας σε ένα ντουλάπι βάσης ή ψηλό ντουλάπι.