Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
IKEA 365+, δοχείο φαγητού με τμήμα για ξηρά τροφή στρογγυλό, 450 ml, 804.800.29

IKEA 365+ δοχείο φαγητού με τμήμα για ξηρά τροφή στρογγυλό, 450 ml

804.800.29

€ 3,99
15 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: 14 cm
Όγκος: 450 ml
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 7 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 15 cm
Καθαρό βάρος : 0.18 kg
Μεικτό βάρος: 0.18 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.4 l
Υλικό
Υλικό
Καπάκι/ Ένθετο/ Βάζο:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου Φλάντζα:
Σιλικόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Όπου πάτε, μπορείτε να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο σας φαγητό. Αυτό το στρογγυλό δοχείο μεταφοράς, είναι ιδανικό για μια χορταστική σαλάτα ή τη χθεσινή σούπα. Απολαύστε το γεύμα σας στη δουλειά, το σχολείο ή όταν είστε έξω.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Ζέσταμα φαγητού έως 100°C. Κατάλληλο για την κατάψυξη. Κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων. Αφήστε το καπάκι μισάνοιχτο ενώ ζεσταίνετε το φαγητό, για να ελευθερώνεται ο ατμός. Το καπάκι δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το καπάκι ταιριάζει με όλα τα στρογγυλά δοχεία αποθήκευσης τροφών και βάζα IKEA 365+. Πλύνετε το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ιδανικό για την αποθήκευση ξηράς τροφής όπως καρπούς, μούσλι και καρύδια.Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό που διατηρεί το σχήμα του, ακόμη και αν το βάζετε στην τσάντα ή στο σακίδιο σας.
Μειώστε τη σπατάλη του φαγητού, αποθηκεύοντας αυτό που περίσσεψε σε ένα δοχείο τροφίμων για να το αξιοποιήσετε αργότερα.Ιδανικό για να αποθηκεύετε μερίδες φαγητού.
Το ειδικό κλείσιμο του καπακιού σφραγίζει τα αρώματα στο εσωτερικό, ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Το καπάκι δημιουργεί ένα κενό αέρος όταν τοποθετείται πάνω σε ένα δοχείο, διατηρώντας τη φρεσκάδα του φαγητού και τη θερμοκρασία του, είτε ζεστό είτε κρύο.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi