Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

10 χρόνια ΙΚΕΑ Θεσσαλία

Γιορτάζουμε 10 χρόνια λειτουργίας!

Από τις 4 έως και τις 30 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε το κατάστημα IKEA Θεσσαλία, πραγματοποιήστε αγορές αξίας 60€ και πάνω και πάρτε μέρος στην κλήρωση  για 5 διήμερα ταξίδια σε ονειρεμένους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα και 5 δωροκάρτες IKEA αξίας 100€ η καθεμία.

Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια «10 χρόνια ΙΚΕΑ Θεσσαλία»

 1. Διάρκεια ισχύος της προωθητικής ενέργειας ορίζεται από 4 έως και 30 Νοεμβρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 20:00.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 3. Από την προωθητική ενέργεια εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στα καταστήματα και Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Ελλάδας, στην THE NEWTONS A.E., στην BOLD OGILVY και την House Market A.E. και οποιοδήποτε άτομο που σχετίζεται με τη διαχείριση αυτής της προωθητικής ενέργειας. Εξαιρούνται επίσης, άτομα μέχρι και τρίτου βαθμού συγγενείας εξ’ αίματος ή εξ’ αγχιστείας με το προσωπικό των προαναφερθεισών εταιρειών.
 4. Στην προωθητική ενεργεία συμμετέχει το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία: 8ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθηνών 41500 Νίκαια, Λάρισα T: 801 1122 722 ή 210 3543403, F: 2410 5685995.
 5. Περιγραφή προωθητικής ενέργειας «10 χρόνια ΙΚΕΑ Θεσσαλία»

5.1 Δικαίωμα στην ενέργεια έχουν όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία που θα επισκεφθούν τα κατάστημα από τις 4 έως και 30 Νοεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία αγορά, αξίας 60€ και πάνω, το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

5.2 Μαζί με την απόδειξη, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα κουπόνι για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση για 5 ταξίδια με 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο ESPEROS PALACE LUXURY AND SPA HOTEL (Καστοριά), στο LIMNEON RESORT & SPA (Καστοριά), στο VALENI BOUTIQUE HOTEL (Πήλιο-Πορταριά), στο ARISTI MOUNTAIN RESORT ZAGORI (Ζαγοροχώρια) και στο ZAGORI SUITES (Ζαγοροχώρια) καθώς και για 5 δωροκάρτες ΙΚΕΑ των 100€.

5.3 Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση, οι επισκέπτες θα πρέπει να αναγράφουν τα στοιχεία τους στο κουπόνι συμμετοχής (όνομα / πατρώνυμο / επώνυμο / τηλέφωνο / e-mail) και να το ρίχνουν σε κάλπη που θα έχει τοποθετηθεί στην έξοδο του καταστήματος στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

 1. Περιγραφή κλήρωσης δώρων και ταξιδιού

6.1 Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία που θα παραλάβουν το κουπόνι συμμετοχής από τα ταμεία, με την πραγματοποίηση μίας αγοράς αξίας 60€ και πάνω από 4 έως και 30 Νοεμβρίου 2019, θα συμπληρώσουν τα στοιχεία που αναγράφονται στην παράγραφο 5.3 και θα ρίξουν το κουπόνι στην κάλπη με την σχετική σήμανση, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες.

6.2 Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικά 10 νικητές που θα κερδίσουν με τη σειρά ανάδειξής τους : 5 ταξίδια με 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL (Καστοριά), στο LIMNEON RESORT & SPA (Καστοριά), στο VALENI BOUTIQUE HOTEL (Πήλιο-Πορταριά), στο ARISTI MOUNTAIN RESORT ZAGORI (Ζαγοροχώρια) και στο ZAGORI SUITES (Ζαγοροχώρια) καθώς και 5 δωροκάρτες ΙΚΕΑ των 100€.

Επίσης, θα αναδειχθούν και 10 επιλαχόντες για να καλυφθούν τα όσα περιγράφονται στην παράγραφο 6.8.

6.3 Κάθε ένα άτομο μπορεί να συμμετάσχει μέχρι μία φόρα στην κλήρωση.

6.4 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 13.00 στην Εξυπηρετηση πελατών.

6.5 Τα δώρα περιλαμβάνουν: 5 ταξίδια με 2 διανυκτερεύσεις στο ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL (Καστοριά), στο LIMNEON RESORT & SPA (Καστοριά), στο VALENI BOUTIQUE HOTEL (Πήλιο-Πορταριά), στο ARISTI MOUNTAIN RESORT ZAGORI (Ζαγοροχώρια) και στο ZAGORI SUITES (Ζαγοροχώρια) καθώς και για 5 δωροκάρτες ΙΚΕΑ των 100€.

Συγκεκριμένα τα ταξίδια περιλαμβάνουν:

 1. Δυο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL (Καστοριά)
 2. Δυο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο LIMNEON RESORT & SPA (Καστοριά),
 3. Δυο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο VALENI BOUTIQUE HOTEL (Πήλιο-Πορταριά),
 4. Δυο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ARISTI MOUNTAIN RESORT ZAGORI (Ζαγοροχώρια) και
 5. Δυο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ZAGORI SUITES (Ζαγοροχώρια)

6.6 Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, καθώς επίσης γεύματα και κατανάλωση προϊόντων από το bar ή το mini bar του δωματίου. Είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο. Οποιεσδήποτε αλλαγές απαιτηθούν από τους νικητές στις προσφερόμενες παροχές θα επιβαρύνουν τους ίδιους. Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από 9/12/2019 έως 16/12/2019 και από 9/1/2020 έως 27/2/2020 και κατόπιν διαθεσιμότητας.

6.7 Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από την Housemarket Α.Ε. Για τα ταξίδια, οι νικητές μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την κυρία Μαριλίζα Χατζέλη  (AFEA TRAVEL) στο 210 3668800, θα πρέπει να δηλώσουν τις ημερομηνίες που επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα ταξίδια και προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιβεβαίωση διαθεσιμότητας δωματίου. Τις δωροκάρτες και τα ταξίδια της κλήρωσης μπορούν να τα παραλάβουν μόνο οι νικητές προσωπικά.

6.8 Οι νικητές θα πρέπει εντός πέντε (5) ημερών από της ειδοποιήσεώς τους να δηλώσουν εάν επιθυμούν το δώρο για το οποίο κληρώθηκαν. Σε περίπτωση μη ενημερώσεως εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή αδυναμίας του νικητή να αποδεχθεί το δώρο, θα θεωρείται ότι ο νικητής δεν αποδέχεται το δώρο της κληρώσεως και ως νικητής θα αναδειχθεί ο πρώτος επιλαχών αντίστοιχα.

 1. Προσωπικά δεδομένα

Κάθε συμμετέχων ενημερώνεται με  τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από την Housemarket AE ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων , για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, ήτοι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Η Housemarket AE δύναται να διαβιβάζει τα εν λόγω δεδομένα σε τρίτη εταιρεία (εκτελούσα την επεξεργασία) για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας για λογαριασμό της και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες εντολές της. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρηθούν σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα και κάθε συμμετέχων έχει, σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Housemarket AE ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο κατά τα ανωτέρω, καθόλη την διάρκεια της επεξεργασίας όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα του: (α) να υποβάλει γραπτό αίτημα στην Housemarket AE για (i) πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, (ii) διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων, (iii) μερική ή ολική διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, (iv) περιορισμό, αντίταξη/εναντίωση στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, (v) φορητότητα των προσωπικών του δεδομένων, (vi) ανάκληση της συγκατάθεσής του αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, όπου έχει δοθεί συγκατάθεση και (β) να υποβάλλει καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εάν θεωρεί ότι η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων δεν είναι σύννομη.

Τα ως άνω δεδομένα η Housemarket AE θα διατηρεί για τρεις (3) μήνες από τη λήξη του διαγωνισμού, δεν θα διαβιβάζει σε τρίτους (πλην των ως άνω αποδεκτών) για την εκτέλεση της επεξεργασίας τους και λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τους από αθέμιτη πρόσβαση και επεξεργασία. Όσον αφορά στον κάθε ένα νικητή του διαγωνισμού, η Housemarket AE δηλώνει και ο νικητής αποδέχεται ότι η Housemarket AE ή/και ο Εκτελών την Επεξεργασία του θα επεξεργασθούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του που θα συλλέξουν από τον ίδιο, σύμφωνα με τα ειδικότερα ανωτέρω, με σκοπό την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την υλοποίηση  της παροχής που αποτελεί το δώρο.

Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι και στην Εξυπηρετηση Πελατων.

 1. Η Housemarket A.E. διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την κλήρωση, να αλλάξει την ημερομηνία της, καθώς και να τροποποιήσει οποιουσδήποτε όρους ή να ανακαλέσει την ενέργεια για σοβαρό λόγο.
 2. Η Housemarket A.E. διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος και/ή κριθούν παράνομες και καταχρηστικές.
 3. Η συμμετοχή στην παραπάνω ενέργεια σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.