Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Βήματα

1. Επιλέξτε την επιθυμητή ημέρα - ώρα και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα ΙΚΕΑ της επιλογής σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε online store, το ραντεβού θα ανατεθεί στο πρώτο κατάστημα που έχει διαθέσιμη την ημέρα και ώρα της επιλογής σας και θα γίνει με βιντεοκλήση.  Πατήστε εδώ. 

2. Συμπληρώνετε στο ερωτηματολόγιο, τα δωμάτια του σπιτιού σας και τα τετραγωνικά μέτρα για τα οποία θα επιθυμούσατε τις συμβουλές επίπλωσης και βλέπετε την αξία της υπηρεσίας.

3. Προπληρώνετε την αξία της υπηρεσίας εύκολα μέσω της ιστοσελίδας μας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή Paypal. Αν θέλετε όμως, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας τηλεφωνικά στο 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 200€ ανά δωμάτιο διάστασης μέχρι 50m2. Για δωμάτια άνω των 50m2 ισχύει επιπλέον χρέωση, 4€ ανά m2.  Η χρέωση μπορεί να επιστραφεί κατά την πληρωμή των επίπλων ΙΚΕΑ που σας προτείνουμε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

4. Ο σύμβουλος επίπλωσης επικοινωνεί μαζί σας πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν το ραντεβού που επιλέξατε για να ορίσετε το ραντεβού προμέτρησης, εφόσον το επιθυμείτε. Κατά τη διάρκεια της προμέτρησης, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας, επισκέπτεται τον χώρο σας για τη μέτρηση και τη λήψη φωτογραφιών. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να γίνει προμέτρηση θα πρέπει απαραίτητα να  προσκομίσετε εσείς κάτοψη και μέτρα και ο σχεδιασμός θα βασιστεί σε αυτά.

5. Την ημέρα του ραντεβού στο κατάστημα ή κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης συζητάμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε προσωπικές συμβουλές επίπλωσης με εξειδικευμένες γνώσεις που ταιριάζουν στους δικούς σας χώρους. Με τον Σύμβουλο επίπλωσης προγραμματίζετε το δεύτερο ραντεβού για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού στο κατάστημα ή με βιντεοκλήση.

6. Στο δεύτερο ραντεβού στο κατάστημα ή στη βιντεοκλήση, σας παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση επίπλωσης με προϊόντα IKEΑ και σας δίνουμε μία οικονομική προσφορά με όλα τα έπιπλα IKEA και τις υπηρεσίες μεταφοράς και συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, θα σας δοθεί μία ξεχωριστή λίστα για να ολοκληρωθεί η αγορά από εσάς στο κατάστημα ή το eshop.

7. Ολοκληρώνετε την αγορά των προϊόντων με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα ή στο e-shop. Η αξία της υπηρεσίας «Συμβουλές επίπλωσης σπιτιού» επιστρέφεται με τη μορφή ισόποσης έκπτωσης στην τελική αξία των επίπλων που σας προτείνουμε. Δείτε περισσότερα εδώ.

8. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε internet για να μπορείτε να συνδεθείτε.

Ο συνεργάτης μας θα επιβεβαιώσει την εξόφληση της Υπηρεσίας και θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό email.
Μετά θα συζητήσετε με βάση τις φωτογραφίες του χώρου σας και τις μετρήσεις εφόσον έχουν γίνει ή με βάση την κάτοψη και τις δικές σας μετρήσεις, για το στιλ που επιθυμείτε. Θα εμπνευστείτε μέσα από ειδικά κολάζ και θα χρειαστεί να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις για να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες σας.
Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να ανοίξετε την κάμερα και να δείξετε στον προσωπικό σας διακοσμητή τον χώρο που επιθυμείτε να διαμορφώσετε για να έχει καλύτερη αντίληψη.

9. Εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τη δεύτερη συνάντηση μέσω βιντεοκλήσης. Σε αυτήν την περίπτωση ο προσωπικός σας διακοσμητής θα σας παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση με τις συμβουλές επίπλωσης και θα φροντίσει να ετοιμαστεί μία λίστα αγοράς που θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, είτε μέσω του ΙΚΕΑ.gr ή στο φυσικό κατάστημα με την βοήθεια πάντα του συνεργάτη μας.

10. Διαδικασία πραγματοποίησης online ραντεβού

Πριν από την προγραμματισμένη online συνάντησή σας, θα λάβετε ένα email για online meeting μέσω του Microsoft Teams στην email διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, με την πιο κάτω μορφή:

Όταν έρθει η στιγμή του ραντεβού κάνετε κλικ στο link “Join Microsoft Teams Meeting” που φαίνεται πιο πάνω. Θα πρέπει να ανοίξει μία νέα σελίδα στον browser* σας.

Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέγετε “Continue on this browser” ώστε να ανοίξει η web εφαρμογή του MS Teams. Με αυτή την επιλογή δε χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, ούτε να έχετε δικό σας MS Teams account.

Στη νέα οθόνη που θα εμφανιστεί, αρχικά επιλέγετε “Allow” στο πιο κάτω μήνυμα (θα εμφανιστεί μόνο την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στο Teams μέσω του browser):

Τέλος συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας στο πεδίο που υπάρχει και αναφέρει “Enter Name” και επιλέγετε το “Join now”.

Μόλις συνδεθεί ο συνεργάτης μας στο meeting, θα σας δώσει πρόσβαση για να ξεκινήσετε το meeting σας.

*Το Microsoft Teams δεν λειτουργεί με τον Internet Explorer. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε άλλον web browser.