Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Όροι και προϋποθέσεις

• Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 200€ ανά δωμάτιο διάστασης μέχρι 50m2. Για δωμάτια άνω των 50m2 ισχύει επιπλέον χρέωση, 4€ ανά m2. Η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα με βάση τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε στην ηλεκτρονική φόρμα. Οι τελικές διαστάσεις επιβεβαιώνονται από τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας που επισκέπτεται τον χώρο σας για τη μέτρηση εκτός αν έχετε επιλέξει να στηριχτούμε στις δικές σας μετρήσεις που μας έχετε αποστείλει. Σε περίπτωση που η τελική μέτρηση υπερβαίνει τα τετραγωνικά μέτρα (m2 ) που είχατε καταχωρήσει, επιβαρύνεστε με τη διαφορά και η εξόφληση γίνεται ηλεκτρονικά πριν το πρώτο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) ραντεβού σας στο κατάστημα. Η χρέωση αυτή δεν επιστρέφεται.

• Η χρέωση της υπηρεσίας αφαιρείται από την τελική αξία των επίπλων της ολοκληρωμένης πρότασης που έχετε λάβει για το συγκεκριμένο δωμάτιο/δωμάτια, κατά την έκδοση του παραστατικού αγοράς με τη μορφή έκπτωσης, εφόσον συντρέχουν σωρευτικά τα κάτωθι:
- η αξία των επίπλων που θα παραγγείλετε είναι άνω των 750€ (τελική αξία πληρωμής αφαιρουμένων οποιωνδήποτε υπηρεσιών ή εκπτώσεων), και
- η αγορά πραγματοποιηθεί εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της πρότασης επίπλωσης.

• Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη πριν την ολοκλήρωση των ραντεβού (με τον Σύμβουλο επίπλωσης ή/και τον εξειδικευμένο τεχνικό της συνεργαζόμενης εταιρείας), είναι δυνατή η επιστροφή του αντιτίμου της υπηρεσίας με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική εξόφλησή της (Paypal / χρεωστική ή πιστωτική κάρτα).

• Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης μετά την ολοκλήρωση των ραντεβού για μέτρηση, η αξία της υπηρεσίας δεν επιστρέφεται.

• Για την πραγματοποίηση του πρώτου ραντεβού της υπηρεσίας είναι απαραίτητο να προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο σας από εξειδικευμένο τεχνικό της συνεργαζόμενης εταιρείας εγκατάστασης, ώστε να ολοκληρωθεί η μέτρηση και λήψη των απαραίτητων φωτογραφιών των χώρων που θα εφαρμοστούν οι συμβουλές επίπλωσης. Το ραντεβού ορίζεται κατά την επικοινωνία του συμβούλου επίπλωσης πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν το ραντεβού που επιλέξατε. Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας τις μετρήσεις θα πρέπει να μας τις έχετε στείλει, μαζί με φωτογραφίες του χώρου, το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν το πρώτο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) ραντεβού.

• Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα ραντεβού στον χώρο σας για μέτρηση και δύο ραντεβού με τον σύμβουλο επίπλωσης στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας Teams. Ακόμα και αν επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας την μέτρηση η τιμή της υπηρεσίας παραμένει ίδια. Στο τελευταίο ραντεβού σας παρουσιάζει την ολοκληρωμένη πρόταση επίπλωσης και σας δίνει μία οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που επιλέξατε.

• Η διάρκεια του πρώτου ραντεβού με τον σύμβουλο επίπλωσης είναι έως μία (1) ώρα και του δεύτερου ραντεβού έως δύο (2) ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα, που τυχόν χρειαστείτε τον σύμβουλο επίπλωσης, χρεώνεται με 50 € τα οποία δεν επιστρέφονται.

• Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ραντεβού, ο πελάτης μπορεί να ενημερώσει τον Σύμβουλο επίπλωσης εντός 20 ημερολογιακών ημερών για οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμεί να κάνει στην προτεινόμενη λίστα αγορών. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο αντίστοιχο e-mail επικοινωνίας του Συμβούλου επίπλωσης του επιλεγμένου καταστήματος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή στο βασικό σχέδιο ορίζεται νέο ραντεβού στο κατάστημα με χρέωση 50€ ανά ώρα τα οποία δεν επιστρέφονται.

• Η πληρωμή της υπηρεσίας συμβούλου επίπλωσης είναι δυνατή μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και Paypal και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την επίσκεψη του τεχνικού εγκατάστασης στο χώρο σας για τη μέτρηση και λήψη φωτογραφιών ή την αποστολή από εσάς των δικών σας μετρήσεων και φωτογραφιών.

Στην περίπτωση που επιλεγεί online store και η συνάντηση γίνει με βιντεοκλήση οι τυχόν επιπλέον χρεώσεις πραγματοποιούνται με τραπεζική κατάθεση.

• Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά κατοικίες που βρίσκονται εντός της ζώνης 1 κάθε καταστήματος ΙΚΕΑ. Δείτε αναλυτικά τους ΤΚ της ζώνης κάλυψης εδώ.

• Η συλλογή των προϊόντων και ο προγραμματισμός των ραντεβού για μεταφορά και συναρμολόγηση γίνονται από τον σύμβουλο επίπλωσης. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα ή με τραπεζική κατάθεση. Επιπλέον ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γίνει μέλος του προνομιακού προγράμματος ΙΚΕΑ FAMILY. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας τις μετρήσεις του δωματίου για το οποίο θα λάβετε τις υπηρεσίες, θα πρέπει να είστε απολύτως ακριβείς γιατί οι προτάσεις επίπλωσης θα στηριχθούν σε αυτές τις μετρήσεις. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στις μετρήσεις σας και σε περίπτωση που τελικά οι προτάσεις επίπλωσης δεν ταιριάζουν στον συγκεκριμένο χώρο ή δεν μπορούν να εφαρμοσθούν λόγω των λανθασμένων μετρήσεων σας, για να σας επισκεφθεί ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας για την ακριβή μέτρηση και να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στο βασικό σχέδιο ορίζεται νέο ραντεβού με χρέωση 50€ ανά ώρα τα οποία δεν επιστρέφονται.

Για τη Γενική Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων δείτε εδώ.