Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ενημέρωση Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων Πελάτη

Η εταιρεία με την επωνυμία HOUSEMARKET A.E. με έδρα στην Παιανία Αττικής (Εμπ. Πάρκο Αεροδρομίου, Κτήριο 501, Τ.Κ. 190 02) (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) συλλέγει το ονοματεπώνυμό σας, το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, το email σας και τον ΤΚ της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο, τον χώρο του οποίου θέλετε να ανακαινίσετε στο πλαίσιο της αιτηθείσας από εσάς υπηρεσίας «Συμβουλές Επίπλωσης Σπιτιού». Τα προσωπικά δεδομένα αυτά είναι τα κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στα αναγκαία για τον ως άνω σκοπό, δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τον σκοπό αυτό και εφαρμόζονται κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία και ασφαλή επεξεργασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών Euronet, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας και αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω της υπηρεσίας PayPal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας. Η εταιρεία μας δεν διατηρεί τα δεδομένα αυτά πληρωμής.

Για την παροχή της υπηρεσίας «Συμβουλές Επίπλωσης Σπιτιού» η εταιρεία χρησιμοποιεί εξειδικευμένους εργαζόμενους αλλά και εξωτερική τεχνική εταιρεία που πραγματοποιεί τις αναγκαίες μετρήσεις και φωτογράφηση στον χώρο σας. Eπίσης χρησιμοποιούμε συνεργαζόμενη εταιρεία που επικοινωνεί μαζί σας για λογαριασμό της εταιρείας μας, για την παρακολούθηση της ορθής λήψης της παραγγελίας σας και την μέτρηση της ικανοποίησης σας από τις υπηρεσίες μας. Οι ως άνω εκτελούντες την επεξεργασία των δεδομένων σας  για λογαριασμό μας δεσμεύονται συμβατικά με την εταιρεία μας για το απόρρητο των δεδομένων σας και, γενικώς, για την τήρηση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.  Αν δεν επιθυμείτε να σας επισκεφθεί η συνεργαζόμενη τεχνική εταιρεία έχετε την δυνατότητα να κάνετε εσείς τις μετρήσεις και να μας τις γνωστοποιήσετε. Στην περίπτωση αυτή εμείς θα βασιστούμε αποκλειστικά στις μετρήσεις που θα μας στείλετε, οπότε θα χρειαστεί να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται, διότι οι προτάσεις μας θα γίνουν με βάση τις μετρήσεις αυτές και δεν θα ευθυνόμαστε για τυχόν λάθη. Για την υπηρεσία «Συμβουλές Επίπλωσης Σπιτιού» θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα μας δύο (2) φορές. Εφόσον το επιθυμείτε μία ή και οι δύο αυτές επισκέψεις μπορούν να γίνουν μέσω internet και συγκεκριμένα μέσω της υπηρεσίας Teams οπότε θα μπορείτε να δείξετε τον χώρο σας στον διακοσμητή μας μέσω της κάμερας του υπολογιστή ή του κινητού ή του tablet σας. Διευκρινίζουμε ότι δεν θα γίνεται καταγραφή αυτής της επικοινωνίας  όμως θα σας ζητηθεί να ληφθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον χώρο σας για την καλύτερη παροχή της υπηρεσίας. Αν επιλέξετε να γίνουν και οι δύο επισκέψεις ή μόνο η δεύτερη επίσκεψη μέσω Microsoft Teams, τότε η προτεινόμενη λίστα αγοράς επίπλων που θα έχετε συμφωνήσει θα σας σταλεί με email.

Το σχέδιο και οι συμβουλές που θα δημιουργηθούν ειδικά για το χώρο σας μαζί με τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία παράδοσης, αν δεν προβείτε σε αγορά, αλλιώς για δύο (2) έτη. Εφόσον υλοποιηθούν οι συμβουλές επίπλωσης σπιτιού η εταιρεία μας θα δύναται να παρουσιάζει στον ιστότοπό της και στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης φωτογραφίες του διαμορφωθέντος χώρου, εφόσον μας δώσετε την συγκατάθεσή σας. Οι φωτογραφίες αυτές δεν θα περιέχουν πρόσωπα και προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να ασκήσετε οποτεδήποτε τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως αυτά ορίζονται στην σχετική νομοθεσία: διόρθωση και επικαιροποίηση των δεδομένων, μερική ή ολική («δικαίωμα στη λήθη») διαγραφή τους, εναντίωση ή περιορισμός της επεξεργασίας των δεδομένων, φορητότητα των δεδομένων, εναντίωση στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων καθώς και ανάκληση τυχόν δοθείσης συγκατάθεσης. Το σχετικό αίτημα μπορεί να υποβληθεί με email  στην διεύθυνση dpo@fourlis.gr, ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 6293011. Η εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την ημερομηνία της έγκυρης υποβολής του, με την επιφύλαξη για μη ικανοποίηση ή μερική ικανοποίηση του δικαιώματος, εφόσον αυτό γίνεται για την τήρηση έννομης υποχρέωσης της εταιρείας ή επειδή είναι αναγκαίο από τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει προς τον πελάτη ή για την εξυπηρέτηση των εύλογων έννομων συμφερόντων της. Η ανάκληση της τυχόν δοθείσας συγκατάθεσης δεν καταλαμβάνει νόμιμες επεξεργασίες που έγιναν στον χρόνο που ίσχυε η συγκατάθεση. 

Εφόσον θεωρείτε ότι δεν ικανοποιείστε από την απάντησή μας ή τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας έχετε δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email complaints@dpa.gr).