Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LAUTERS, φωτιστικό δαπέδου, 304.050.42

LAUTERS φωτιστικό δαπέδου

304.050.42

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μέγ.: 13 W
Πλάτος καπέλου: 37 cm
Ελάχιστο ύψος: 119 cm
Μέγιστο ύψος: 151 cm
Διάμετρος βάσης: 62 cm
Μήκος καλωδίου: 350.0 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 86 cm
Πλάτος: 38 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.90 kg
Μεικτό βάρος: 3.44 kg
Ακαθάριστος όγκος: 26.1 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνας/ Πόδι:
Μασίφ ξύλο μελιάς, Ουδέτερη ακρυλική λάκα Καπέλο:
Πολυστυρενικό πλαστικό, 100% πολυεστέρας, PET πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Το καπέλο του φωτιστικού είναι από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET και η βάση του από μασίφ ξύλο είναι από βιώσιμες πηγές. Διαχέει ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος και να κρύψετε το καλώδιο στην βάση του φωτιστικού.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Χρησιμοποιήστε έναν λαμπτήρα σε ιριδίζον λευκό χρώμα αν έχετε ένα απλό καπέλο φωτιστικού ή φωτιστικό και θέλετε έναν ομοιόμορφο και διάχυτο φωτισμό. Χρησιμοποιήστε έναν διαφανή λαμπτήρα αν έχετε ένα φωτιστικό με διάτρητο ή κάποιο άλλο ανοιχτό σχέδιο και σας αρέσει να δημιουργούνται σχέδια στον τοίχο ή την οροφή. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας. Έχουμε σαφείς απαιτήσεις για όλη την ξυλεία που χρησιμοποιούμε και απαγόρευση της παράνομα υλοτομημένης ξυλείας. Μέχρι το 2020, θέλουμε όλο μας το ξύλο να προέρχεται από πιο βιώσιμες πηγές, δηλαδή να είναι πιστοποιημένο ή ανακυκλωμένο. Ο πολυεστέρας μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές. Όλα τα προϊόντα που περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας που έχουμε σε όλα τα προϊόντα μας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε να δημιουργήσετε μία απαλή, ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με ένα υφασμάτινο καπέλο που διαχέει όμορφα το φως. Το ύψος του φωτιστικού ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Τα καλώδια που περισσεύουν μπορούν να κρυφτούν στη βάση, ώστε το δάπεδο γύρω από το φωτιστικό να δείχνει πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.