Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
DUGGREGN, επίτοιχο φωτιστικό LED, 804.264.76

DUGGREGN επίτοιχο φωτιστικό LED

804.264.76

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 110 lm
Πλάτος: 28 cm
Βάθος: 25 mm
Ύψος: 24 cm
Μήκος καλωδίου: 2 m
Ισχύς: 1.6 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 30 cm
Πλάτος: 25 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.96 kg
Μεικτό βάρος: 1.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 2.4 l
Υλικό
Υλικό
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Δημιουργήστε ένα φανταστικό δάσος στο δωμάτιο του παιδιού σας με αυτό το φωτιστικό τοίχου. Τα προϊόντα φωτισμού μας για παιδιά περνούν μερικούς από τους πιο αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας στον κόσμο, ώστε να είναι ασφαλές το παιδί σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η πηγή φωτός είναι προ-τοποθετημένη αλλά μπορεί να αντικατασταθεί όταν χρειάζεται. Διαθέσιμο ως ανταλλακτικό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών ΙΚΕΑ ή στο ikea.gr. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Το φωτιστικό εκπέμπει 110 lumen, το οποίο ισούται περίπου με το φως που εκπέμπει ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως των 15 watt. Πάντα να ασφαλίζετε το καλώδιο στον τοίχο με τα εξαρτήματα στερέωσης που περιλαμβάνονται. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, γι'αυτό μην ανησυχείτε. Αυτό το προϊόν δεν έχει χημικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του παιδιού σας. Αυτό το προϊόν φωτισμού έχει χαμηλή τάση και δεν έχει αιχμηρές άκρες, μικρά κομμάτια, ζεστές επιφάνειες, ανοίγματα ή άγκιστρα. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Δίνει ένα γλυκό φως, ιδανικό για χαλάρωση αλλά και για πρωτότυπη διακόσμηση στον τοίχο.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για παιδιά.