Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
FORKYLD, εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης, 203.421.73

FORKYLD εντοιχιζόμενο ψυγείο με τμήμα κατάψυξης

203.421.73

€ 429,00
2145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
5 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 54.0 cm
Βάθος: 54.9 cm
Ύψος: 121.8 cm
Μήκος καλωδίου: 240.0 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 130 cm
Πλάτος: 60 cm
Ύψος: 58 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 38.72 kg
Μεικτό βάρος: 41.00 kg
Ακαθάριστος όγκος: 452.4 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένα μεσαίου μεγέθους ψυγείο με τμήμα κατάψυξης και ρυθμιζόμενα ράφια, ώστε να προσαρμόζετε τον χώρο στις ανάγκες σας. Για μία ενιαία εμφάνιση τοποθετήστε το σε ένα ντουλάπι με πόρτα που ταιριάζει με την υπόλοιπη κουζίνα σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ενεργειακή κλάση: Α++. Κατανάλωση ενέργειας: 174 kWh/έτος. Καθαρή χωρητικότητα ψυγείου: 174 l. Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 14 l. Κατάψυξη 4 αστέρων. Επίπεδο θορύβου : 36 dB (A). Κλιματική τάξη: SN/N/ST/T. Υλικό ψύξεως : R600a. Τεχνολογία φωτισμού LED χωρίς συντήρηση. Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για εντοιχιζόμενη εγκατάσταση. Δυνατότητα κατάψυξης: 2 kg/24 ώρες. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος: 10 ώρες. Τάση: 220-240V. Περιλαμβάνεται 1 ξύστρα για τον πάγο. Περιλάμβάνεται 1 δίσκος για παγάκια. Περιλαμβάνεται 1 αυγοθήκη. 1 συρμάτινο ράφι που περιλαμβάνει θήκη για τα μπουκάλια. Περιλαμβάνονται 2 συρτάρια λαχανικών. Συμπληρώνεται με τους μεντεσέδες UTRUSTA 95°, που πωλούνται χωριστά. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Μπορείτε να προσαρμόσετε την αποθήκευσή σας χρησιμοποιώντας τα 2 ρυθμιζόμενα συρμάτινα ράφια.
Ενσωματωμένος φωτισμός τεχνολογίας LED που φωτίζει κάθε γωνία. Δε χρειάζεται συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής ίση με τη διάρκεια ζωής της συσκευής.Λεία εσωτερικά τοιχώματα, ρυθμιζόμενα διαμερίσματα και ράφια της πόρτας και επιπλέον, αφαιρούμενα συρτάρια για εύκολο καθαρισμό.
Μπορείτε εύκολα να βλέπετε τι έχετε στο ψυγείο γιατί οι θήκες στην πόρτα και τα συρτάρια λαχανικών είναι διάφανα.Μπορείτε να συνδέσετε την πόρτα είτε στη δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά.
Προσαρμόζεται απόλυτα. Θα πρέπει να συμπληρώνεται με μία πόρτα που να έχει το ίδιο σχέδιο με αυτό της υπόλοιπης κουζίνας.