Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
HALLAN, ντουλάπι, 403.636.21

HALLAN ντουλάπι

403.636.21

€ 60,00
300 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (4 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 45 cm
Βάθος: 47 cm
Ύψος: 75 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 76 cm
Πλάτος: 48 cm
Ύψος: 11 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 13.20 kg
Μεικτό βάρος: 14.72 kg
Ακαθάριστος όγκος: 40.0 l
Υλικό
Υλικό
Ατσάλι, Εποξικό/πολυεστερικό χρώμα σε σκόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα ντουλάπια όπως σας αρέσει και να δημιουργήσετε τη λύση που χρειάζεστε στο γραφείο ή στο σπίτι. Επιλέξτε διαφορετικά μεγέθη και αποθηκεύστε τα πάντα, από κλειδιά μέχρι τσάντες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τα πόδια για τα μεμονωμένα ντουλάπια πωλούνται χωριστά. Τα πόδια προσαρμόζονται σε όλα τα μεγέθη του ντουλαπιού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα μη στερεωμένα έπιπλα μπορεί να ανατραπούν. Αυτό το έπιπλο πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Αυτή η μονάδα αποθήκευσης έχει δοκιμαστεί για χρήση γραφείου και πληροί τις απαιτήσεις για την ασφάλεια, αντοχή και σταθερότητα που εκτίθενται στα ακόλουθα πρότυπα: EN 14073, EN14074, ANSI / BIFMA x5.9 και ISO-7170.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Το ντουλάπι HÄLLAN διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ώστε, είτε χρειάζεστε μόνο ένα είτε πολλά, να μπορείτε να δημιουργήσετε τη σύνθεση αποθήκευσης που σας ταιριάζει.
Σας βοηθά να έχετε τα πράγματά σας σε τάξη - τα πάντα, από μικρά αντικείμενα όπως φορτιστές, πορτοφόλια και κλειδιά μέχρι πιο ογκώδη, όπως τσάντες και κλασέρ στο γραφείο ή στο σπίτι.Το ντουλάπι μπορεί να κλειδωθεί με ένα τυπικό λουκέτο, ώστε να αποθηκεύετε τα αντικείμενά σας με ασφάλεια.
Μπορείτε να προσαρμόσετε την αποθήκευση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αφαιρώντας τα εσωτερικά ράφια και τοποθετώντας μαγνήτες στο εξωτερικό.Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε την πόρτα είτε δεξιά, είτε αριστερά, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.