Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

6ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ για παιδιά.

Ψηφίστε την παιδική ζωγραφιά που θέλετε να γίνει πραγματικό λούτρινο παιχνίδι ΙΚΕΑ!
Ισχύει για τα μέλη ΙΚΕΑ Family 26-29/11 και κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει μία φορά. Ψηφίστε εδώ.

Σάββατο 9/11 13:00-19:00: Τα παιδιά μελών ΙΚΕΑ Family ζωγραφίζουν στα Καταστήματα και στα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ με την ελπίδα η ζωγραφιά τους να μετατραπεί σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι.

14/11 – 18/11: Τα 20 καλύτερα σχέδια ανά κατάστημα εκτίθενται προς ψηφοφορία στα αντίστοιχα καταστήματα. Τα δέκα πρώτα ανά κατάστημα προκρίνονται στην επόμενη φάση.

26/11 – 29/11: Τα 50 καλύτερα σχέδια (10 πρώτα ανά κατάστημα) αναρτώνται στη σελίδα ΙΚΕΑ Family στο www.IKEA.gr προς ψηφοφορία. Τα 15 πρώτα θα αποσταλούν στην ΙΚΕΑ Σουηδίας.

Δεκέμβριος 2019: Τα 15 καλύτερα σχέδια αποστέλλονται στην ΙΚΕΑ Σουηδίας για να διαγωνιστούν ανάμεσα σε σχέδια από τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως.

Ιανουάριος 2020: Ανακοινώνονται από την ΙΚΕΑ Σουηδίας τα 6 νικητήρια σχέδια που θα κατασκευαστούν σε λούτρινα παιχνίδια.

Δείτε τους όρους & προϋποθέσεις εδώ.

 

Με ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε, για έκτη συνεχή χρονιά, τη νέα συλλεκτική σειρά SAGOSKATT – την παιχνιδιάρικη σειρά λούτρινων παιχνιδιών, σχεδιασμένη από παιδιά.

Πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας. Όταν τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και αναπτύσσουν δεξιότητες. Η σειρά SAGOSKATT δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα και αξιολάτρευτα λούτρινα παιχνίδια αλλά υπηρετεί και έναν μεγαλύτερο σκοπό. Αποτελεί μέρος της καμπάνιας Παίζουμε μαζί γιατί πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι δικαίωμα κάθε παιδιού – και το σπίτι του είναι η πιο σημαντική παιδική χαρά. Η συλλεκτική σειρά SAGOSKATT είναι μία από τις πολλές ενέργειές μας για να υποστηρίξουμε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη.

Ανάμεσα σε 87.000 υπέροχες ζωγραφιές από 50 χώρες, ξεχώρισαν 6. Γνωρίστε τους νικητές... μία πολύχρωμη συντροφιά από ευφάνταστους χαρακτήρες.

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Έφτιαξα ένα χαμογελαστό τερατάκι που είναι έτοιμο να δώσει αγκαλιές στα παιδιά για να μην φοβούνται τα τέρατα της νύχτας. Ελπίζω ότι με το παιχνίδι μου τα παιδιά όλου του κόσμου θα βρουν έναν φίλο που θα τους κάνει παρέα όταν κοιμούνται και θα διώχνει τα κακά όνειρα.»
Thomas, 9 χρονών, Ελλάδα

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Στο ρομπότ μου αρέσει να κάνει τα πάντα. Του αρέσει να βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, να ζωγραφίζει, να τραγουδάει και να χορεύει. Ξέρει να διαβάζει, να γράφει και να παίζει μουσική. Είναι για μικρά παιδάκια αλλά και για παιδιά της ηλικίας μου. Το χρώμα του είναι ουδέτερο για να αρέσει σε αγόρια και κορίτσια.»
Riana, 11 χρονών, Κύπρος

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Ο Gurki είναι αγγούρι. Λατρεύω τα αγγούρια και ελπίζω ότι ο Γκούρκι θα πείσει και άλλα παιδιά να τρώνε αγγούρια. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο και θέλω ο Gurki να γίνει σούπερ ήρωας για πολλά παιδιά.»
Kilian, 9 χρονών, Γερμανία

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Αγαπώ πολύ το ουράνιο τόξο στον ουρανό. Αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να κρυώνει μόνο του εκεί πάνω. Γι’ αυτό του έφτιαξα κάλτσες, για να τον ζεσταίνουν. »
Darren Wing Hei, 5 χρονών, Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Σκέφτηκα να ζωγραφίσω ένα μεγάλο ποντίκι με μπαλόνια γιατί αγαπώ τα ποντίκια. Του Jesse του αρέσει να παίζει με παιδιά και θέλω και τα παιδιά να θέλουν να παίξουν με τον Jesse και τα άλλα παιχίδια τους για να γίνουν μία οικογένεια.»
Noor, 7 χρονών, Ιορδανία

Σκέψεις σχεδιαστή:
«Έχω ζωγραφίσει μία διαφορετική καμηλοπάρδαλη από όλες τις άλλες. Τρώει υγιεινό φαγητό, είναι σκανταλιάρα και τρυφερή. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα της φέρονται καλά και ότι θα την ταΐζουν και θα της δίνουν νερό.»
Claudia, 6 χρονών, Κανάριες Νήσοι, Ισπανία

0 Προϊόντα